NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 17. oktober
Re: Fis ned pÃ¥ 27mhz. Skipper Skræk
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

GA3DHG lukket

HAAG: Også i Holland oplever man en nedgang i aktiviteten på privatradio-packet. Der er dog stadigvæk folk nok til at holde to konkurrerende forwardnet kørende.

Haag har sammen med Rotterdam været et så livligt område, at man har været oppe på at anvende ti kanaler (fra 31 til 40) til packet for at få plads til det hele. Men sådan er det ifølge André, GA1DHG, bestemt ikke længere. Han har netop lukket sin BBS, GA3DHG, der var en del af forwardnettet NLNET, fordi der stort set ingen brugere var.

- Der er kun meget få folk tilbage på packet her. Jeg havde systemet kørende, for det meste for kun at blive anvendt af én bruger, og så vil jeg hellere bruge mit grej til andre formål som kortbølgemodtagning, scannerlytning og snak i privatradio, siger André om sin beslutning. Han vil dog ikke helt kvitte packet, men fortsætte som bruger af nabo-BBS'en NL3ONB, der hører til det konkurrerende net, NLDNET. Selv om de to var en slags konkurrenter, er de enige om, at de har haft et velfungerende indbyrdes samarbejde i deres lokalområde.

André tror, at afmatningen i packettrafikken i Haag skyldes dels, at der har været mange "uinteressante" BBS'er, der kørte forward af post fra andre net, og dels at kabelopkobling til internet er blevet tilgængeligt i storbyen.

GA3DHG havde mange internationale forwardforbindelser, heraf mindst tre i Danmark. En del af disse er nu overtaget af NLNET-kollegaen NL3LW i nabobyen Delft.

26. april 2000.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 17/10 23:52

Re: Fis ned på 27mhz
oz1lly@stofan... - 28/9 11:24

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 28/9 07:11

Re: Fis ned på 27mhz
Gert Poulsen - 22/9 10:43

Re: Fis ned på 27mhz
Kim - 24/8 21:11


Flere indlæg


8940727 besøg