NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 6. januar
Re: Bliver det brugt ?. Jes O
Køb & Salg 7. december
Diverse udstyr til salg
Det sker 5. marts
Ræveløb i ALV
 
 

Privatradiobrugere mister interessen

STORBRITANNIEN: Alle er tilsyneladende enige om, at der bliver færre og færre privatradiobrugere. Men den primære årsag er ikke, som man kunne tro, hverken internet eller nye UHF-radioer på 446 MHz, men ganske enkelt det, at folk mister interessen. I hvert fald, hvis man skal tro en meningsmåling, som det britiske Radiocommunications Agency (RA) har lavet blandt 10.000 eks-privatradiobrugere.

3.500 personer besvarede undersøgelsen, og af disse sagde 27 procent ja til, at årsagen til deres ophør var, at de havde mistet interessen for privatradio.

23 procent sagde ja til, at de nu brugte mobiltelefon i stedet for, 22 procent mente, at der var for meget ballade på privatradiokanalerne, og 13 procent droppede privatradio, fordi der ikke længere var nogen at snakke med.

I danske privatradiokredse er man tilbøjelig til at give internettet skylden for tilbagegangen i antallet af brugere, men kun ni procent af dem, der besvarede RAs undersøgelse, kunne skrive under på, at de forlod privatradio til fordel for internettet.

Endelig var tre procent blevet radioamatører og to procent stoppede, fordi de kun havde brugt de UHF-privatradioer på 934 MHz, der tidligere har været tilladt i Storbritannien, men nu ikke længere er det. Og på sidstepladsen kommer de nye PMR446-radioer. Kun én procent svarede, at de var gået over til at bruge disse radioer i stedet for.

RA er den myndighed i Storbritannien, der i privatradiosammenhæng kan sammenlignes med Telestyrelsen i Danmark, og når det kan lade sig gøre at lave sådan en undersøgelse, skyldes det, at britiske privatradiobrugere skal betale en årlig licensafgift til RA. De adspurgte privatradiobrugere var folk, der havde meddelt, at de ikke ønskede at forny licensen.

21. januar 2000.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Bliver det brugt ?
Jes O - 6/1 14:13

Re: Klubber i kbh
jimmie - 23/12 18:36

Klubber i kbh
Carsten Peder... - 22/12 05:46

Re: ---
Richardi - 28/11 18:24

Re: ---
? - 25/11 04:40


Flere indlæg


7419147 besøg