NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 17. oktober
Re: Fis ned pÃ¥ 27mhz. Skipper Skræk
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Formandsskifte i NPRK

AALBORG: Efter fire år i formandsstolen i Nordjysk Packet Radio Klub (NPRK) har Gert Poulsen, DEN1GP, besluttet at lade nye kræfter komme til.

Den 20. august, præcist på fire års-dagen for sin tiltræden, overlod han formandsposten til næstformanden Kenneth Schultz, DEN1KS, der vil være fungerende formand frem til næste generalforsamling i februar 1999. Gert bliver dog siddende i NPRKs bestyrelse og vil bl.a. fortsat være klubbens talsmand over for Aalborg Kommune.

Netop kontakten med kommunen er en af de opgaver, som den afgåede formand med succes har stået for. Han har bl.a. sin del af æren for, at kommunen lod Golfhuset på Borgmester Jørgensens Vej restaurere i stedet for som oprindelig foreslået at rive det ned. Huset er nu hjemsted for NPRK og seks andre af byens foreninger.

Senest har klubben, der trods navnet også beskæftiger sig med andet end packet radio, fået 12.000 kroner i støtte fra kommunen til at kunne anskaffe en hf-vhf-uhf-amatørstation. Den kan medlemmer, der besøger klubben, anvende til at lytte til et stort antal frekvensbånd - og sende på dem, hvis de har radioamatør-licens. Amatørstationen har kostet 16.000 kroner, og klubben har selv betalt de sidste 4000.

Gert afviser over for Privatradionyt, at den ballade, der i perioder har præget packet radio-miljøet i området, herunder stridighederne mellem NPRK og den anden packet radio-klub i området, PWR9, skulle være årsag til hans afgang som formand. - Der har da været noget ballade, men ikke mere, end at vi godt kunne klare det. Og vi har ikke problemer internt i klubben, siger han.

Den nye formand har da også kun ros til sin forgænger. - Han har lavet et godt stykke arbejde, siger Kenneth Schultz med henvisning til bl.a. det, at klubben sidste år kunne flytte ind i Golfhuset. Begge formænd kalder huset for "Aalborgs bedste QTH", fordi det ligger både højt og frit i landskabet - noget der i sagens natur er alfa og omega for en klub, der beskæftiger sig med radioudstyr.

Kenneth, der også var formand for klubben, da den lige var blevet stiftet i 1992, har ikke planer om at lave voldsomme forandringer i klubben. - Foreløbig er jeg jo blot fungerende formand frem til generalforsamlingen, men til den tid vil jeg stille op som formand igen, siger han. Heller ikke Gert tror, at formandsskiftet vil betyde de store forandringer, da bestyrelsen i hans formandstid altid har været ganske enige om, hvordan tingene skal være.

Den nye formand løfter dog alligevel sløret for, at han vil arbejde på at få klubbens nodestation, NPRK-7, op i en skorsten i Aalborg, der er mellem 100 og 150 meter høj. Nodestationen sender for øjeblikket fra klublokalet, men har tidligere været i en mast i Hjallerup, hvorfra det var muligt at linke til Skagen og Randers.

Formanden kunne også godt tænke sig at få et klubblad op at stå.

3. september 1998.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 17/10 23:52

Re: Fis ned på 27mhz
oz1lly@stofan... - 28/9 11:24

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 28/9 07:11

Re: Fis ned på 27mhz
Gert Poulsen - 22/9 10:43

Re: Fis ned på 27mhz
Kim - 24/8 21:11


Flere indlæg


8940656 besøg