NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 17. oktober
Re: Fis ned pÃ¥ 27mhz. Skipper Skræk
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Båndavis på internettet

AALBORG: Der blev tilsyneladende i al ubemærkethed skrevet privatradiohistorie, da privatradioklubben Alfa Lima om aftenen den 9. august for første gang udsendte sin båndavis på internettet.

Alfa Lima-klubben er ellers en traditionel klub med en lige så traditionel båndavis. Og man kan stadigvæk i klubbens dækningsområde høre båndavisen på kanal 20 hver søndag kl. 19.30.

Men som noget nyt bliver båndavisen umiddelbart efter udsendt pr. email til alle, der er interesseret i at modtage den på tekstform. Og hermed er den mere end 25 år gamle klub, der ikke ellers beskæftiger sig med nogen form for PC-kommunikation, trådt direkte ind i den digitale tidsalder.

Manden bag internet-båndavisen hedder Lasse Trudslev, Alfa Lima 24, og har netop overtaget klubbens båndavis kort før sommerferien. Og den nye båndavisredaktør havde en ganske logisk grund til at gå på nettet med avisen. - Teksten til båndavisen er alligevel skrevet på computer, og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne sende den ud på nettet, siger han.

Det skulle vise sig at være en god idé. Allerede efter den tredje båndavis har han 14 faste læsere, der modtager båndavisen pr. e-mail. Det svarer i store træk til antallet af klubmedlemmer, der hører båndavisen, når den bliver læst op på båndet. Og det, selv om der i modsætning til i den oplæste båndavis ikke er nogen mulighed for at vinde præmier i internet-båndavisen.

Det er hovedsagelig klubmedlemmer, der modtager båndavisen på internettet, og idéen med en internet-båndavis var da også umiddelbart tænkt som en ekstra service til medlemmerne, men ifølge Lasse Trudslev er der også folk andre steder i landet med i læserskaren.

Og så har initiativet også sat sit præg på antallet af køb/salg-annoncer. - Avisen var blevet lidt tynd sidste år, men nu varer den en halv times tid, og selv ovre fra Sjælland bliver der sat ting til salg i vores båndavis, siger Lasse Trudslev.

Ud over båndavisen har Alfa Lima-klubben også søsat en hjemmeside, hvorfra det bl.a. er muligt at skrive til klubben og få internet-båndavisen tilsendt. Adressen er hjem.get2net.dk/tba/al.htm.

3. september 1998.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 17/10 23:52

Re: Fis ned på 27mhz
oz1lly@stofan... - 28/9 11:24

Re: Fis ned på 27mhz
Skipper Skræk - 28/9 07:11

Re: Fis ned på 27mhz
Gert Poulsen - 22/9 10:43

Re: Fis ned på 27mhz
Kim - 24/8 21:11


Flere indlæg


8940690 besøg