NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 19. januar
hvad stod TH for i kaldenavn. Flemm...
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Privatradioklubber dyster om årstal

GENTOFTE: Der var fuldt hus i Gentofte Walkietalkieklubs lokaler, da klubben den 6. oktober var vært for sin årlige quiz, hvor forskellige klubber dyster indbyrdes om at gætte årstal.

Fem tremands hold fra lige så mange klubber havde sat hinanden stævne for at se, hvem der var bedst til at huske, hvornår en række berømte begivender i ind- og udland fandt sted. For hvert af de ti årstal, der skulle gættes, fik holdene oplyst tre begivenheder, og så var det ellers bare med at komme tættest på det rigtige årstal. Ramte man rigtigt, vankede der ti points. Et år ved siden af gav ni points, to år ved siden af gav otte points o.s.v.

Med undtagelse af vinderholdets placering vidner slutresultatet om en ganske jævnbyrdig kamp. Aftenens mestergættere var således Gorm-klubben fra Værløse, der sluttede med 62 points. Efter dem kom Volvo-klubben fra Ballerup med 49 points, Søllerød Elektronikklub (Tango-klubben) med 45 points, Jumbo-klubben fra Bagsværd med 43 points og på sidstepladsen værtsklubben selv, der også hedder Quebec-klubben, med 42 points.

Værtsklubben kunne dog trøste sig med, at den selv havde sørget for præmier til alle hold. Til vinderne var der både kaffe og chokolade, mens nr. to fik en flaske vin. Tredjevinderne fik blomster og stearinlys med hjem, mens nr. fire fik et stort glas lækre tyske pølser, og der til holdet med de færreste points var et glas marinerede sild. Og selvfølgelig var der et eksemplar af præmien til hver af deltagerne på hvert hold.

De fire andre klubber har dog rig lejlighed til at få revanche over vinderne fra Værløse. Hver af klubberne afholder nemlig i løbet af en sæson en quizaften, hvortil de øvrige klubbers hold er inviteret.

En gang om året afholder hver klub selv en quiz for sine egne medlemmer, hvor de tre vindere kommer til at udgøre klubbens hold i den kommende sæson.

3. november 1998.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

hvad stod TH for i kaldenavn
Flemming Niel... - 19/1 21:14

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21


Flere indlæg


9430400 besøg