NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 26. juli
Re: Qyt - håndradio 10-15timer operativ tid.. ...
  Det sker 28. maj
Rævejagt i Nordsjælland
 
 

Minister afviser nordjysk telestyrelse

Telestyrelsens afløser, den kommende it- og telestyrelse kommer til at ligge i København. Det har minister for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Helge Sander (V) besluttet. Grunden er, at Helge Sander ønsker, at styrelsen skal i gang hurtigt - efter planen inden 1. april og muligvis endda allerede i begyndelsen af marts.

- Det vil tage flere måneder at få alt det praktiske på plads, hvis styrelsen skal ligge i en anden by, og det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til at vente på. Det er helt afgørende for os, at vi kommer hurtigt i gang, siger Helge Sander til Computerworld Online.

Ministeren erklærede ellers på et tidligt tidspunkt, at den nye styrelse ikke nødvendigvis skulle ligge i København. Og det har fået både Aalborg og Århus til at lægge billet ind. De to byer argumenterede ihærdigt med, at de begge er fremtrædende indenfor IT, tele og forskning, og at de begge har et frodigt forskningsmiljø med tætte kontakter til erhvervslivet.

Men de jyske privatradiofolk kan altså vælge at se sådan på det, at de kan ånde lettet op. Tilbage står kun at finde ud af, hvor i København, den nye styrelse skal bo. Ifølge avisen har man kig på en ledig 5775 kvadratmeter stor kontorbygning, som ligger umiddelbart overfor Helge Sanders ministerium. Der er dog også mulighed for, at IT- og Telestyrelsen får til huse i Telestyrelsens nuværende bygninger på Østerbro, hvor der med lidt god vilje skulle være plads til de omkring 70 medarbejdere, der skal flyttes fra Statens Information.

30. januar 2002.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Qyt - håndradio 10-15timer operativ tid.
Camping-00 - 26/7 22:53

Qyt - håndradio 10-15timer operativ tid.
Camping-00 - 26/7 22:46

Re: KRAV: Adgang til 2-meter
John Sauerberg - 30/6 23:38

Re: KRAV: Adgang til 2-meter
Klein - 30/6 05:12

Re: Bæ og blod snak ad.....
Michael - 23/6 14:47


Flere indlæg


17311183 besøg