NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 13. december
Re: Uniden. Janus
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Quebec-klubben lukker

Så er det en kendsgerning, at Gentofte Walkietalkieklub (Quebec-klubben) lukker. På en ekstraordinær generalforsamling i mandags på Gentofte Hotel blev det enstemmigt vedtaget at opløse klubben. Ikke mindre end 24 af klubbens cirka 30 medlemmer var mødt op.

Beslutningen var ventet. Det har igennem nogen tid været kendt, at der ikke var folk til at drive klubben videre. Formand Leif Mortensen er fraflyttet kommunen, og heller ikke næstformanden er i stand til at fortsætte bestyrelsesarbejdet. Og da det ikke i efterårets løb lykkedes at rekruttere nye bestyrelsesfolk, måtte man indkalde til ekstraordinær generalforsamling med en dagsorden om at opløse klubben.

Gentofte Walkietalkieklub blev stiftet den 27. marts 1979 og ville altså snart kunne fejre 23 års jubilæum. Klubben har haft aktiviteter som de fleste klubber af slagsen, men har i 1990'erne også, under navnet GWT, beskæftiget sig med packet (datakommunikation) i klub-regi - noget som ikke mange traditionelle privatradioklubber kan skilte med at have gjort (de fleste klubber i packet-miljøet har været stiftet til formålet og har ikke beskæftiget sig med andet). I de allerseneste år er det dog knebet med interessen for aktiviteter afholdt over radioen, og man gik derfor over til alene at afholde arrangementer i klublokalet.

Klubben har tradition for at holde en sommerfest på Dyrehavsbakken hvert år i juni måned. Da man gerne ville holde denne fest en sidste gang, besluttede generalforsamlingen, at lukningen af klubben først skulle ske med virkning fra 1. juli 2002. Der vil dog ikke blive holdt andre arrangementer inden lukningen.

Klubbens formue vil, som beskrevet i klubbens vedtægter, komme handicappede i Gentofte Kommune til gode.

10. december 2001.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21

Re: CB Frikvenser
Ulrik Brinck ... - 29/10 20:04


Flere indlæg


9276482 besøg