NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 13. december
Re: Uniden. Janus
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Ministeren er holdt op

Med statsministerens udskrivelse af folketingsvalg den 20. november er Birte Weiss (S) i realiteten holdt op som IT- og forskningsminister - og altså også som minister for privatradioområdet og anden radiokommunikation.

Birte Weiss bebudede allerede for nogle uger siden, at hun ønskede at forlade politik efter næste valg. Og dermed er hendes arbejde nu afsluttet, idet alt lovgivningsarbejde under normale omstændigheder indstilles, når et folketingsvalg udskrives.

Hvem den nye minister bliver, er der i sagens natur ingen, der ved endnu. Og noget tyder på, at det ikke engang er sikkert, at der bliver noget, der hedder IT- og Forskningsministeriet efter valget - det afhænger sandsynligvis af, hvem der vinder, da diverse borgerligere politikere har foreslået dette ministerium nedlagt. Men der vil naturligvis også efter valget være en minister på området, uanset hvad ministerposten kommer til at hedde.

Om det så overhovedet får nogen særlig betydning for privatradioområdet, er til gengæld mere end tvivlsomt. I praksis har det gennem mange år - hvis ikke altid - været Telestyrelsen og dens forgænger, Post & Telegrafvæsenet, der formulerede reglerne på området. I dag er styrelsen endda af ministeriet bemyndiget til at justere på reglerne på egen hånd. Og det vil der næppe blive lavet om på.

1. november 2001.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21

Re: CB Frikvenser
Ulrik Brinck ... - 29/10 20:04


Flere indlæg


9266555 besøg