NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 13. december
Re: Uniden. Janus
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

CB Nord kom aldrig i gang

FREDERIKSVÆRK: Allerede inden Privatradioklubben CB Nordsjælland (CB Nord) egentlig var kommet i gang, har initiativtagerne besluttet at droppe projektet på grund af dårlig respons.

I en tid, hvor et stigende antal etablerede privatradioklubber går på internettet med en hjemmeside, gjorde CB Nord tingene i modsat rækkefølge og lagde ud med en hjemmeside, http://www.cbnord.dk, allerede inden man havde klublokaler eller andre traditionelle faciliteter. Det var dog næppe det, der i sig selv var årsagen til, at projektet kom dårligt fra start. Fungerende formand Martin Thorvaldsen angiver da også en anden årsag, nemlig manglende opbakning i initiativtagernes eget lokalområde, trods det at der ellers er aktive privatradiofolk i området.

Ud over det kunne man forestille sig, at en del af årsagen var, at den hjemmeside, der var klubbens foreløbig eneste aktivitet, aldrig blev færdig. Hjemmesiden indeholder adskillige tomme underrubrikker, hvilket kan have gjort det svært for interesserede at se, hvad klubben egentlig ville arbejde med og stå for.

Klubben nåede kun at få syv medlemmer incl. initiativtagerne, men en imponerende detalje er, at klubben alligevel med sine medlemmer nåede at blive repræsenteret så forskellige steder som København, Skagen og Blåvand ved Esbjerg.

29. oktober 2001.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21

Re: CB Frikvenser
Ulrik Brinck ... - 29/10 20:04


Flere indlæg


9266611 besøg