NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 13. december
Re: Uniden. Janus
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Gentofte-klub er tæt på lukning

GENTOFTE: Mangel på frivillig arbejdskraft i Gentofte Walkietalkieklub (Quebec-klubben) er den direkte årsag til, at den mere end 20 år gamle klub efter alt at dømme lukker til december.

Klubbens siddende bestyrelse kan ikke fortsætte. Leif Mortensen, der har været formand i hele klubbens historie, er fraflyttet kommunen, og heller ikke næstformanden er i stand til at drive klubben videre. Samtidig har nylige forsøg på at finde interesserede blandt klubbens medlemmer været forgæves. I august udsendte bestyrelsen således et brev til samtlige medlemmer, hvori man gjorde rede for situationen og skrev, at klubben formentlig må lukke, hvis der ikke melder sig nye kandidater til bestyrelsesposterne.

Og det gjorde der ikke. Nu er medlemmerne derfor blevet indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, der afholdes den 3. december. På dagsordenen er der kun ét punkt: Forslag om nedlæggelse af klubben.

Gentofte Walkietalkieklub er en veletableret klub med eget klublokale og - i al fald indtil sommeren 2001 - aktiviteter regelmæssigt hver måned. I en periode har klubben desuden været aktiv i packet-miljøet under navnet GWT. I de allerseneste år har klubben dog alene haft aktiviteter i klublokalet, da tilslutningen til aktiviteter afholdt over radioen har været svigtende.

Klubben kan nu kun reddes ved at eventuelle medlemmer, der er interesserede i at overtage driften af klubben, møder op på den ekstraordinære generalforsamling og forkaster forslaget om nedlæggelse.

8. oktober 2001.


Klik her for at kommentere emnet i artiklen.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21

Re: CB Frikvenser
Ulrik Brinck ... - 29/10 20:04


Flere indlæg


9266432 besøg