NYHEDER    DEBAT    KØB & SALG    DET SKER    BYG SELV    LINKS    DENNE SIDE/KONTAKT  
 
Debatforum 13. december
Re: Uniden. Janus
Køb & Salg 24. februar
PA-trin købes
Det sker 18. august
Loppemarked i Frederikssund
 
 

Skriv i debatforum

Annuller indlæg

Navn

E-mail-adresse (andre kan ikke se den, men kan besvare privat via debatforumet)

Overskrift

Debatindlæg/kommentar


Skriv følgende tal: Ni Otte To.


Send mig en e-mail, når mit indlæg besvares i debatten.
Gem mit navn og e-mail-adresse til næste gang. Hvordan det?Kort nyt

7. oktober 2007.

VG-klubben nedlægges

VORDINGBORG: Privatradioklubben Victor Golf har på sin generalforsamling den 5. oktober 2007 vedtaget at lukke den næsten 35 år gamle klub. Klubben har i nogen tid oplevet svigtende tilslutning til sine aktiviteter, og selv om man bl.a. har forsøgt med forhåndstilmelding til klubaftenerne, har man nu måttet kaste håndklædet i ringen.

VG-klubben blev stiftet den 10. januar 1973 og har haft til huse forskellige steder i Vordingborg, senest på Iselingeskolen på Chr. Richardtsvej.

--

Vandskade ødelægger klublokale

RØDOVRE: Betaklubbens lokale på Nyager er ramt af vandskade, og møbler og andet inventar er ødelagt. Klubben har derfor ikke kunnet starte planmæssigt efter sommerferien, og det er endnu uvist, hvornår lokalet, der ellers var blevet sat i stand for nylig, kan tages i brug igen.

--

Comitel vil kræve millionerstatning af eks-direktør

Elektronikvirksomheden Comitel, der bl.a. står bag walkietalkie-varemærket Danita, risikerer at miste 140 millioner kroner i momsrefusion, som Skat har tilbageholdt som udmøntning af en større sag om momskarruseller. I sagen er den tidligere administrerende direktør i Comitels nu næsten afviklede brokerdatterselskab, Comitel International, Klaus Hansen, i denne uge blevet idømt fire år og seks måneders fængsel for særlig groft skyldnersvig.

Striden om de 140 millioner kroner skal afgøres af Landsskatteretten, men koncernchef Peer Kølendorf skriver på Comitels hjemmeside, at den nu dømte eks-direktør har handlet på egen hånd i Comitel Internationals navn, og at hvis Comitel taber, vil man undersøge, om man kan hente de tabte 140 millioner kroner hjem gennem en erstatningssag mod eks-direktøren.

--

Vil have fælles EU-telestyrelse

EU: It-kommissær i EU Viviane Reading vil oprette en "super-telestyrelse" for hele EU, som skal sikre en større harmoni mellem de enkelte EU-landes regulering af telemarkederne. Det skriver Computerworld.

Målet med styrelsen, der skal hedde Den Europæiske Myndighed for Telekommunikationsmarkeder, er at sikre konkurrerende teleselskaber en lettere adgang til telenettet og dermed øge konkurrencen til fordel for forbrugerne.

Det er uvist, om den nye EU-telestyrelse i lighed med mange af de enkelte landes telestyrelser også skal være radiomyndighed. Men hvis den skal, kan der måske blive udsigt til yderligere harmonisering af f.eks. reglerne for privatradio.

SENESTE NYHEDER

6. maj
Jægerspris-klub fylder 30 år

17. januar
Hvem er derude?

27. december
Schweiz afskaffer CB-licens, men kun delvist

15. juli
Tjekkiet får 80 kanaler

26. juni
Jan Bentzen, B.T.H., er død


Flere nyheder

Søg i nyhedsarkivet

 
SENESTE I DEBATFORUM

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:24

Re: Uniden
Janus - 13/12 15:15

Uniden
clas - 12/12 15:35

Gode gamle historier....!
Romeo72- Kasper - 9/12 21:21

Re: CB Frikvenser
Ulrik Brinck ... - 29/10 20:04


Flere indlæg


9277279 besøg